Zorg voor jezelf

7 tips voor meer rust, richting en balans in je leven
Ben jij een gevoelig en zorgzaam persoon? Sta jij altijd klaar voor anderen en hun behoeften? Tja, dat kan ook weleens teveel worden waardoor je je uitgeput en moe kunt voelen. In dit filmpje geef ik een aantal tips hoe je daar het beste mee om kunt gaan.

N

je ervaart meer rust

N

je krijgt meer energie

N

je voelt je meer in balans

N

je hebt meer focus en richting

Gevoeligheid als kracht

Als oudste kind van gescheiden ouders met drie jongere broers voelde ik me altijd heel verantwoordelijk. Door mijn gevoeligheid was ik me voortdurend bewust van wat anderen nodig hadden. Al jong koos ik ervoor om mijn eigen richting op te gaan, maar het duurde lang voordat ik kon voelen wat ik nodig had. Ik was verlegen en erg onzeker over mezelf. Jarenlang heb ik rond gelopen met de vraag: wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik. Na mijn studie Kunstgeschiedenis kwam ik in aanraking met astrologie. Het was alsof het kwartje viel. Een horoscoop geeft inzicht in wie je bent, wat je talenten zijn maar ook wat je valkuilen zijn. Wat me ook geholpen heeft is het ontdekken van mijn intuïtie en mediumschap tijdens de opleiding bij het Cico, Centrum voor Coaching en Spirituele Ontwikkeling. Tenslotte heb ik meer vertrouwen en richting gekregen door de Life Mission Keys. Ik weet nu wat mijn levensmissie is, en wat ik hier op aarde te doen heb. Dit is de meest krachtige energie die je kunt voelen in jezelf.

Wat klanten over mij zeggen

 

“Als ik met jou praat, worden alle gebieden geraakt: het verstand, de emotie, zingeving en spiritualiteit. Mijn leven heeft meer richting en zin gekregen.”

– Arjan

 

“Isis kijkt dwars door alle mist heen en gaat direct naar de kern. Op een liefdevolle en wijze manier legt zij uit wat er onder al die onverklaarbare kwesties en patronen zit die jouw leven bepalen.”

– Henriëtte