Life Mission Keys

Ontdek wat jou uniek maakt

Hoe het begon

Op een avond tijdens een bijeenkomst van vrienden en spirituele zielsverwanten kreeg een van ons een boodschap van de Pleiadiërs door. Ze wilden het onderwerp Levensmissies met ons bespreken omdat ze vonden dat we op dat moment focus en helderheid misten in onze activiteiten. Ze wilden ons op niet mis te verstane wijze duidelijk maken dat de tijd voor excuses en afleidingen voorbij is en dat het tijd is om ons te concentreren op dat wat echt belangrijk is. Dat wat ons verder zal brengen in onze ontwikkeling en ons duidelijk maakt waarom we hier op aarde zijn gekomen.

Life Mission Keys

Voordat je geboren wordt kiest je ziel een levensmissie bestaande uit twee sleutels. De sleutels worden aangegeven als werkwoorden. Bijvoorbeeld: ‘Onderwijzen’ en ‘Vertrouwen’.
Ieder mens krijgt twee sleutels. De volgorde van de sleutels is belangrijk, de nadruk ligt op de eerste sleutel. Sommige sleutels hebben een 50/50 verdeling, anderen 70/30. 20% is het laagste mogelijke percentage. Er zijn 56 sleutels. Dat betekent dat er meer dan 6000 combinaties mogelijk zijn. 

De sleutels

Er zijn 56 sleutels en elke naam van een sleutel is er met een reden. Wanneer correct toegepast helpt het je deuren te openen naar nieuwe niveaus van mogelijkheden en groei. Het biedt een ‘sneak preview’ van mogelijkheden en valkuilen die in elke energie aanwezig is. Met elke sleutel komt een gedetailleerde beschrijving die je helpt om je levenspad makkelijker te bewandelen.
Sommige teksten kunnen best confronterend zijn en als je daardoor geraakt wordt dan weet je zeker dat het je iets belangrijks te zeggen heeft.
De sleutels zijn een systeem van archetypen met de bedoeling om je onbewuste energieën naar boven te halen om je te helpen te focussen en duidelijke keuzen te kunnen maken in je leven.

Hoe gebruik je de sleutels?

Het is belangrijk te realiseren dat de levensmissie sleutels niet een eenduidige richting aangeven. Binnen het systeem van de Life Mission Keys krijg je volop de ruimte voor de wet van de vrije wil bij het inzetten van je sleutels. De sleutels geven je een basisenergie die je dichter bij het gevoel van voldoening en eigenwaarde brengt.
Een levensmissie is iets waar je een leven lang aan werkt, daarom word je uitgedaagd om er iets voor te doen. Iedere sleutel heeft zijn eigen valkuilen en uitdagingen die je moet zien te overwinnen voordat je de gekozen energieën gemakkelijk kunt toepassen.
De sleutels worden niet geassocieerd met specifieke beroepen. Iemand kan zijn hele leven op straat hebben geleefd terwijl hij toch zijn levensmissie heeft volbracht. De energieën zijn inherent aan wat je ermee doet en waar je gaat of staat.

Actieve en passieve sleutels

Op school leer je dat werkwoorden doe-woorden zijn. Daarom is onze eerste vraag over onze levensmissie : “Wat kom ik hier doen?” Dus als je een sleutel krijgt als ‘ Ontspannen’ kan dat bevreemdend en zelfs teleurstellend zijn. Sommige sleutels gaan tegen het traditionele idee in van wat een levensdoel zou kunnen zijn. Levensmissies gaan niet altijd over het helpen van de mensheid of iets nalaten dat de wereld verandert. De sleutels moeten gezien worden in het kader van wat je ziel nodig heeft.

 

Zieledoel

Je ziel werkt door middel van een oneindig aantal ervaringen in een lange rij van levens. Je kunt dat zien als een eigen To-do lijstje dat afgewerkt moet worden. Sommige lessen worden snel en makkelijk geleerd en andere hebben verschillende levens nodig om in zijn geheel te worden begrepen. Daarom heb je zoveel levens nodig voordat de ziel het punt van ascensie bereikt of in andere woorden de taken op aarde kan afronden zodat het niet langer nodig is om terug te komen voor nog meer incarnaties.
De ziel moet bijvoorbeeld leren om het aardse leven anders te benaderen. Dan kan de ziel een sleutel kiezen als ‘Ontspannen’ en terwijl dat makkelijk en zelfs lui klinkt is dit waarschijnlijk nog de moeilijkste energie om je eigen te maken.
Als deze sleutel is volbracht brengt dat een geheel nieuwe en noodzakelijke dimensie aan de ontwikkeling van de ziel en is daarom niet minder belangrijk dan de meer actief klinkende sleutels zoals ‘Organiseren of ‘Bemoedigen’.

 

Welke sleutel hoort bij jou?

Waarschijnlijk voel je je ook aangetrokken tot andere sleutels dan die je hebt gekozen voor dit leven. Dit komt omdat er veel vaardigheden zijn waarvan je dacht dat je die moest kunnen beheersen en die je hebt geleerd door hard te werken en discipline. Het is heel goed mogelijk dat je prima uit de voeten kunt met iets dat niet echt bij jou hoort, maar of het je uiteindelijk tevredenheid en voldoening brengt is een andere vraag. Als mens bezitten we een hoeveelheid aan aspecten, kwaliteiten en mogelijkheden, niet alleen uit dit leven maar ook uit vele voorgaande levens.

Afleidingen

De energieën waar je veel tijd aan besteed naast je sleutels noemen we afleidingen. Ieder van ons heeft zo zijn favorieten. Er is niets mis met afleidingen maar kies ze met zorg. Doe deze activiteiten omdat je er plezier aan beleeft of omdat je ze kunt gebruiken om dichter bij je doel te komen. Maar verwacht niet dat ze het antwoord zijn op de voldoening die je zoekt. Door je kernactiviteiten te baseren op je sleutels en je nevenactiviteiten op je afleidingen krijg je de juiste balans om verder te komen in je aardse leven maar ook op het gebied van je zielegroei.

Henriëtte Hackenberg & Isis Walstra

De coaches

In de hele wereld zijn er maar twee coaches die werken met het unieke systeem van de Life Mission Keys. Dat zijn Henriette Hackenberg en Isis Walstra.

Onze gemeenschappelijke sleutel is To Teach.

“Onze missie is om, iedereen die dat wil, te helpen zijn of haar unieke doel in het leven te vinden.“

Copyright. Alle materiaal over de Life Mission Keys is eigendom van Henriette Hackenberg. Zij is degene die de informatie van de Pleiaden heeft doorgekregen en in systeem heeft gezet.

Klantervaringen

 

“Het Life Mission Key traject bij Isis was een inspirerende duiding van mijn drijfveren en identiteit. Omdat ik in een fase van verandering van werk zat, was dit een mooi traject om mezelf te herontdekken. Isis reikte mij twee levensmissiesleutels aan die ze las uit mijn energie, en vanuit die levensmissiesleutels vormden zich mooie gesprekken. Wat ik fijn vond was dat de levensmissiesleutels en de bijbehorende context mij door Isis werden aangereikt en dat ik mij daar vervolgens toe kon verhouden. In plaats van dat ik vertrok vanuit mijn eigen verhaal over mezelf dat ik mezelf altijd al vertel. Dat voedde aan de ene kant het proces en aan de andere kant gaf het iets om me tegen af te zetten. Heel verfrissend. Isis gaf met veel warmte en interesse aandacht en steun aan de gedachten die bij mij opkwamen over mijn levensmissies en hielp me om mijn waarden en richting dieper in mijn systeem te laten doordringen. Het heeft veel helderheid gebracht.”

– Tinka

 

“Ik stelde mijzelf zo vaak de vraag: ‘Maar hoe doen anderen dit dan?’ en ik vroeg mij af wat de ‘juiste’ weg was die ik moest bewandelen. Ik voelde mij zoekende en deinde mee op de paden van anderen. Het Life Mission Key traject bij Isis kwam via een dierbaar persoon op mijn pad en dit kwam precies op het juiste moment in mijn leven.
Door dit traject begrijp ik mijn eigen ‘Keys’ en de weg die ik zelf aan het bewandelen ben. Het lukt nu beter om naar mijzelf luisteren en ik ben mijn eigen raadgever geworden. Dit weten en begrijpen, heeft mij zoveel innerlijke rust en zelfcompassie gebracht!
Vanaf het begin heb ik mij vertrouwd gevoeld bij Isis. Ze heeft oprechte aandacht, en voelt goed aan wat er gaande is. Ze is steunend en stelt tevens ook kritische vragen. Ik ben haar dankbaar voor deze mooie leerzame reis!”
– Lisanne

Afspraak maken

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.
Bij het maken van een afspraak zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Levenswijs

Het Coachhuis, Pand Zuid
1076 CV Amsterdam

info@isiswalstra.nl

+31628624612

}

Op afspraak

Kvk-nummer 56923430