Terug naar jezelf

Ontdek jouw potentieel en ervaar meer richting en zingeving in je leven
E

Twijfel

Je hebt een richting gekozen maar je twijfelt of dat wel de juiste is.

E

Verlangen

Je loopt rond met een vaag verlangen maar je weet niet hoe je dat helder moet krijgen.

E

Blokkades

Je weet dat er meer in je zit maar je loopt tegen blokkades aan.

E

Onzekerheid

Je wilt veranderen en groeien maar je voelt je onzeker om stappen te zetten.

E

Leegte

Je hebt alles al maar toch ontbreekt er iets.

E

Zingeving

Je zoekt naar zingeving maar wat houdt dat in.

E

Levensdoel

Je hebt het gevoel dat je iets te doen hebt op aarde maar wat is dat dan.

Meer rust, richting en balans in je leven

Als je eenmaal weet met welk doel je op hier op aarde bent, ervaar je meer richting en zingeving, je krijgt meer energie. Als je weet wat je levensmissie is krijg je een instrument in handen dat werkt als een kompas. Het helpt bij het maken van keuzes en het geeft richting, je weet beter waar je op moet letten.

Op compassievolle wijze help ik je bij het maken van belangrijke keuzes in je leven en het vinden van je levensmissie. Daardoor krijgt je leven meer richting en focus en ervaar je minder stress.

“Mijn missie is om iedereen die zoekende is, te helpen om zijn of haar unieke doel in het leven te vinden.”

Na een jarenlange zoektocht ben ik eindelijk daar waar ik moet zijn

Ik heb er naar mijn mening lang over gedaan om er achter te komen wie ik ben en wat het doel is van mijn leven. Ik heb me jarenlang verloren en verdrietig gevoeld zonder precies te weten waardoor dat kwam.

Jarenlang heb ik rond gelopen met de vraag: wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik. Bij toeval kwam ik in aanraking met astrologie. Het was alsof het kwartje viel. Een horoscoop geeft inzicht in wie je bent, wat je talenten zijn maar ook wat je valkuilen zijn. Wat me ook geholpen heeft is het ontsluiten van mijn intuïtie en mediumschap. Tenslotte heb ik meer vertrouwen en richting gekregen door de Life Mission Keys. Ik weet nu wat mijn levensmissie is, wat ik hier op aarde te doen heb. Dit is de meest krachtige energie die je kunt voelen in jezelf.

Meer rust, richting en balans in je leven.

Snel helderheid

Het hoeft geen jaren te duren en je hoeft geen diepgravend onderzoek te doen om snel meer helderheid te krijgen in elke situatie.

Meer inzicht in wie jij bent en wat je nodig hebt

Het helpt als jij je meer bewust bent van wie je in de kern bent. Als je weet wat je levensmissie is krijg je een instrument in handen dat werkt als een kompas. Het helpt bij het maken van keuzes, je weet beter waar je op moet letten.

Focus en richting

Als je eenmaal weet met welk doel je op hier op aarde bent, ervaar je meer richting en zingeving. Dat geeft rust en vertrouwen. Je weet wat het grotere plan is en wat je hier te doen hebt.

Wat mijn klanten zeggen

 

”Dit is een buitengewoon traject en unieke ervaring! Ik heb een beter inzicht gekregen in de processen waar ik mee bezig ben en kan er nu bewuster mee om gaan. Ik heb het gevoel dat ik iets te doen heb op aarde, dat ik nut heb, dat ik aan het groeien ben en dat gevoel heb ik heel lang gemist. Ik voel me weer verbonden met mijn levensenergie.”

– Mignon

 

“Na een burn-out en een zware depressie heb ik vele soorten hulp gehad maar diep van binnen wist ik dat ik wat anders nodig had. Isis heeft mijn geknakte persoonlijkheid opgeraapt en samen met haar ben ik aan de slag gegaan. Zij gaf mij weer richting en sturing. Ik voelde me begrepen, kon mijn verhaal kwijt en vond langzamerhand mezelf weer terug. ”

– Marjo

Life Mission Keys Methode

In dit intensieve traject op basis van de Life Mission Keys Methode ontwikkeld door Henriëtte Hackenberg ontdek je alles over jouw persoonlijke levensmissie, je unieke talenten, je potentieel en je valkuilen.
Het traject geeft ook antwoord op de vraag: wie ben ik echt? Waar kan ik me het best op richten en wat kan ik beter achter me laten? Het leert je beter te focussen waardoor je gerichter aan je doelen kunt werken. Langzaam maar zeker bouw je aan een solide structuur en een stevig fundament.

Wil jij meer in balans leven en zijn wie jij werkelijk bent?

Nadat jij je hebt aangemeld is er een uitgebreide kennismaking waarin ik je alles vertel over de Life Mission Keys Methode. Hierna ga ik aan de slag met het bepalen van jouw unieke Keys. Dit doe ik op energetisch niveau door me af te stemmen op jouw energie. Daar hoef jij niets voor te doen. Als beide Keys zich aan mij hebben geopenbaard krijg jij de inhoud van deze Keys op papier en bespreken we samen de inhoud en betekenis van de desbetreffende Keys. Elke Key wordt apart behandeld en van elke Key krijg jij een energetische inwijding. In totaal zijn er 6 sessies. Inclusief intake en terugkom sessie. Als afstand een bezwaar is kunnen de sessies ook online gehouden worden. Een aantal keer zul je een opdracht krijgen die je thuis kunt doen.

Geen kant en klaar format maar een uniek en persoonlijk traject

Het traject is op maat gemaakt en toegespitst op wat jij persoonlijk nodig hebt. Ik maak gebruik van mijn energetische gevoeligheid en mediumschap in combinatie met coachingstechnieken.​

De Keys geven waardevolle, soms verborgen, informatie over wie jij echt bent

Met de Life Mission Keys Methode ontdek je de twee thema’s die de koers in je leven bepalen: jouw levensmissie, jouw ‘Sleutels’. Op een diep niveau herken je deze thema’s. Dit brengt een proces op gang dat veel aspecten in je leven raakt.

Je leven is zinvol en heeft richting

Ik geloof dat als je ten volle wilt leven je Heel moet zijn, in balans. Vanuit Heelheid stroomt je beker over en dan kun je het beste van jezelf met de wereld delen. Je twijfelt minder of je wel de juiste keuzes maakt en of je wel op de goede weg zit. Je weet waarom je hier ben en wat je te doen hebt op aarde.

 

Ervaringen van mijn klanten

 

“Isis heeft mij geholpen met een levensvraag waar ik al heel lang mee rondliep. Dit deed zij op een respectvolle en liefdevolle manier. Wat mij het meest trof wat de accuraatheid en snelheid waarmee zij tot de kern kwam. Na het volgen van het Life Mission Keys traject heb ik mijn leven een nieuw verhaal gegeven en durf ik mijn passie meer toe te laten.”

– Esperanza

 

“Vanaf de dag dat ik besloot dit traject te gaan doen, lijkt het alsof mijn leven zich meebeweegt met mijn open houding voor verandering, voor nieuwe kansen die zich voordoen, kansen die passen bij mij. Van eerst een gevoel van stilstand in mijn leven, zit ik nu midden in de stroom. Ik ging een boek schrijven, ik spreidde mijn vleugels uit, een nieuw huis kwam op mijn pad.”

– Mignon

Wil jij meer in balans leven en worden wie jij werkelijk bent?

Meld je dan aan voor de Life Mission Keys Methode.

Kennismaking met de Keys

Normale prijs €125,-

Alleen nu:

€90,-

Uitgebreide informatie over de Keys

1 sessie van 90 minuten

In een sessie kun je kennis maken met de Keys en te weten komen wat de methode inhoudt en of het wat voor je is. Hierna kun je beslissen of je het hele pakket wil kopen of dat je daar vanaf ziet. Een sessie duurt 90 minuten. Als je besluit om verder te gaan met de Keys dan wordt het bedrag van deze sessie in mindering gebracht op het bedrag van het hele traject. 

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW.

Terug naar jezelf

Normale prijs €997,-

Alleen nu:

€799,-

Uitgebreide kennismaking en intake

Bepaling van jouw unieke Keys

Inwijdingen 2x

6 sessies van 90 minuten

Bonus terugkom sessie

Dit is het volledige pakket van 6 sessies van 90 minuten. Inclusief alle informatie over jouw persoonlijke Keys. Alle inwijdingen, healingen, readingen en tussentijdse online ondersteuning.

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW.

Terug naar jezelf Booster

Normale prijs €799,-

Alleen nu:

€500,-

Bepaling van jouw Keys

Inwijdingen 2x

4 sessies van 120 minuten

Heb jij niet zoveel tijd en wil je sneller door het proces geholpen worden kies dan voor het Booster traject. In 4 sessies van 120 minuten krijg jij toegang tot jouw Keys inclusief 2 inwijdingen. Na deze 4 sessies weet jij wat jouw Keys zijn en kun je ze toepassen in je leven. 

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW.

Verhelderend Gesprek

Normale prijs €55,-

Alleen nu:

€0,-

Gratis

Telefonisch

Als je nog niet weet of de Keys geschikt voor je zijn raad ik je dit gratis telefoongesprek aan. In minder dan een half uur wordt duidelijk waar je op dit moment mee worstelt, wat je nodig hebt en waar ik je mee kan helpen.

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW.

Spirituele Ondersteuning Healing

Normale prijs €77,-

Alleen nu:

€55,-

Op afstand

Totale reset

Opheffen blokkades

Een healing is een goede ondersteuning van je groeiproces. Oude energie, angsten en blokkades kunnen worden weggenomen. Je krijgt een totale reset van jouw essentiële energie waardoor je sneller en effectiever nieuwe stappen in je leven kunt zetten. Een healing is prima op afstand te geven.

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW.

Spirituele Ondersteuning Kaart Reading

Normale prijs €77,-

Alleen nu:

€55,-

Op afstand

Snel helderheid

Uitleg via mail

Snel antwoord op al je vragen. Uitleg van de getrokken kaarten met betrekking tot jouw situatie en advies voor de komende periode. In een mail beantwoord ik al je vragen. Het onderwerp maakt niet uit. Zolang het maar geen ja/nee vragen zijn. Nadat je je vraag hebt opgestuurd wordt de reading op afstand gedaan.​ ​

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW.

Veelgestelde vragen

Kan ik de sessies ook online volgen?

Ja dat kan. Als afstand een bezwaar is kunnen de sessies ook online gehouden worden. Healingen, readingen en coachingsgesprekken kunnen prima op afstand worden gedaan.

Hoeveel sessies zijn er nodig?

Voor dit traject zijn er 6 sessies nodig. Dat is inclusief intake en terugkom sessie. Afhankelijk van de persoonlijke situatie kan dat altijd uitgebreid worden met 1 of 2 extra sessies. Maar over het algemeen zijn 6 sessies voldoende voor dit traject.

Heb je niet zoveel tijd en wil je sneller door het proces geholpen worden kies dan voor het Booster traject. 

Waar worden de sessies gehouden?

De sessies worden gehouden op de Zuidas te Amsterdam in Het Coachhuis, Pand Zuid, IJsbaanpad 11.

Hoe kan ik een afspraak annuleren?

Annuleren doe je het liefst 24 uur voor de afspraak plaats heeft. Als dat niet lukt ben ik genoodzaakt een deel van de kosten in rekening te brengen. Dus annuleer op tijd!

Wordt dit traject vergoed door een zorgverzekering?

Nee. De coaching van Levenswijs wordt doorgaans niet vergoed door ziektekostenverzekeraars.

Maar dat hoeft nog niet te betekenen dat je alles zelf hoeft te betalen. Naast het mogelijke voordeel van de aftrekbare particuliere (studie)kosten bij je belastingaangifte, kun je ook via diverse instanties voor (gedeeltelijke) vergoeding in aanmerking komen. Afhankelijk van je persoonlijke situatie, kun je je verzoek bijvoorbeeld voorleggen aan je werkgever. Veel bedrijven hebben vaak een budget gereserveerd voor opleidingskosten of persoonlijke ontwikkeling van de werknemers. Overleg met je leidinggevende in hoeverre de organisatie een coachtraject als dit hier ook onder vindt vallen. De kans is groot dat het bedrijf de kosten volledig op zich neemt. Of ga een gesprek aan met de Arbodienst van het bedrijf. In het kader van Wet Verbetering Poortwachter werkt een bedrijf na overleg met de bedrijfsarts vaak graag mee. Zeker als het gaat om zaken als burn-out preventie, langdurig ziekteverzuim of een re-integratietraject.

Als Ondernemer of officieel geregistreerde ZZP’er kun je zakelijke coaching aftrekken bij de belasting. De kosten vallen binnen de post ondernemerskosten. Voor Ondernemers en ZZP’ers zijn de tarieven aftrekbaar voor de IB en de omzetbelasting (21%) is terug te vorderen bij de Belastingdienst.

Wil jij moeiteloos jezelf zijn?

Meld je dan aan voor de Life Mission Keys en voel je meer gegrond en in balans met wie jij werkelijk bent.