Over mij

Wie ben ik?

Als oudste kind uit een gebroken gezin met drie jongere broers voelde ik me altijd zeer verantwoordelijk en was ik me voortdurend bewust van wat anderen nodig hadden. Om aan die druk te ontsnappen verliet ik op jonge leeftijd het ouderlijk huis maar duurde het nog lang voordat ik kon voelen wat ik nodig had. Ik was verlegen en erg onzeker over mezelf.

Jarenlang heb ik rond gelopen met de vraag: wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik. Bij toeval kwam ik in aanraking met astrologie. Het was alsof het kwartje viel. Een horoscoop geeft inzicht in wie je bent, wat je talenten zijn maar ook wat je valkuilen zijn. Wat me ook geholpen heeft is het ontsluiten van mijn intuïtie en mediumschap. Tenslotte heb ik meer vertrouwen en richting gekregen door de Life Mission Keys. Ik weet nu wat mijn levensmissie is, wat ik hier op aarde te doen heb. Dit is de meest krachtige energie die je kunt voelen in jezelf.

Ik heb er naar mijn mening lang over gedaan om er achter te komen wie ik ben en wat mijn doel is van mijn leven. Ik heb me jarenlang verloren en verdrietig gevoeld zonder precies te weten waardoor dat kwam.

Mijn missie is om iedereen die daar open voor staat zich meer bewust te worden van zichzelf en te ontdekken wat zijn of haar missie in het leven is. En daarmee in overvloed een zinvol leven kan leiden.

“Het leven zelf is je belangrijkste leermeester.”

Volg mij op Social Media:

Academie voor Toegepaste Astrologie

Jungiaanse psychologie & Astrologie gevolgd bij Karen Hamaker

Psychodidact

Opleidingsinstituut psychologie
Toegepaste psychologie
1 & 2

Cico

Centrum voor coaching en spirituele ontwikkeling. Healing en reading.

Hoe klanten mij ervaren

 

“Als ik met één woord Isis moet omschrijven dan is dat ‘helder’. Isis kijkt door alle mist heen en gaat direct naar de kern. Op een liefdevolle en wijze manier legt zij uit wat er zit onder al die onverklaarbare kwesties en patronen die jouw leven bepalen.

– Henriëtte

Wil jij moeiteloos jezelf zijn?

Wil jij gezien worden wie jij werkelijk bent?