Over mij

Wie ben ik?

Van  jongs af aan heb ik me altijd zeer verantwoordelijk gevoeld. Als oudste kind van gescheiden ouders met drie jongere broers was ik me voortdurend bewust van wat anderen nodig hadden. Al jong moest ik leren op eigen benen te staan en koos ik ervoor om mijn eigen richting op te gaan. Maar het duurde lang voordat ik kon voelen wat ik nodig had. Ik was verlegen en erg onzeker over mezelf.

Mijn grootste en diepste wens die ik als kind had was: een Wijze Oude Vrouw te worden. Maar inmiddels had ik me zover aangepast aan dat wat er van mij verwacht werd dat ik mijn diepste verlangen niet meer kon herinneren. Ik doorliep de Universiteit, ik koos voor een richting die mij wel leuk leek en nog steeds wist ik het niet.

Jarenlang heb ik rond gelopen met de vraag: wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik. Bij toeval kwam ik in aanraking met astrologie. Het was alsof het kwartje viel. Een horoscoop geeft inzicht in wie je bent, wat je talenten zijn maar ook wat je valkuilen zijn. Wat me ook geholpen heeft is het ontsluiten van mijn intuïtie en mediumschap. Tenslotte heb ik meer vertrouwen en richting gekregen door de Life Mission Keys. Ik weet nu wat mijn levensmissie is, wat ik hier op aarde te doen heb. Dit is de meest krachtige energie die je kunt voelen in jezelf.

Ik heb er naar mijn mening lang over gedaan om er achter te komen wie ik ben en wat mijn doel is van mijn leven. Daardoor heb ik me jarenlang verloren en verdrietig gevoeld zonder precies te weten waardoor dat kwam.

Mijn missie is om gevoelige, zorgzame vrouwen te helpen zich meer bewust te worden van de kracht en potentie in zichzelf en te ontdekken wat hun unieke missie in het leven is waardoor zij meer rust, richting en balans ervaren. 

 

“Het leven zelf is je belangrijkste leermeester.”

Volg mij op Social Media:

Academie voor Toegepaste Astrologie

Jungiaanse psychologie & Astrologie gevolgd bij Karen Hamaker

Psychodidact

Opleidingsinstituut psychologie
Toegepaste psychologie
1 & 2

Cico

Centrum voor coaching en spirituele ontwikkeling. Healing en reading.

Universiteit van Amsterdam

 Kunstgeschiedenis & Archeologie

Hoe klanten mij ervaren

 

“Als ik met één woord Isis moet omschrijven dan is dat ‘helder’. Isis kijkt door alle mist heen en gaat direct naar de kern. Op een liefdevolle en wijze manier legt zij uit wat er zit onder al die onverklaarbare kwesties en patronen die jouw leven bepalen.

– Henriëtte

Wil jij moeiteloos jezelf zijn?

Wil jij gezien worden wie jij werkelijk bent?