Terug naar jezelf

Life Mission Keys

Als je eenmaal weet met welk doel je op hier op aarde bent, ervaar je meer richting en zingeving, je krijgt meer energie. Als je weet wat je levensmissie is krijg je een instrument in handen dat werkt als een kompas. Het helpt bij het maken van keuzes en het geeft richting, je weet beter waar je op moet letten.

Ik geloof dat als je ten volle wilt leven je Heel moet zijn, in balans. Vanuit Heelheid stroomt je beker over en dan kun je het beste van jezelf met de wereld delen. Sinds ik mijn levensmissie heb leren kennen is mijn leven meer Heel geworden. Ik twijfel minder of ik wel de juiste keuzes maak en of ik wel op de goede weg zit. Ik weet waarom ik hier ben.

 

Jouw persoonlijke levensmissie

In dit intensieve traject op basis van de Life Mission Keys Methode ontdek je alles over jouw persoonlijke levensmissie, je unieke talenten, je potentieel en je valkuilen.
Het traject geeft ook antwoord op de vraag: wie ben ik echt? Waar kan ik me het best op richten en wat kan ik beter achter me laten? Het leert je beter te focussen waardoor je gerichter aan je doelen kunt werken. Langzaam maar zeker bouw je aan een solide structuur en een stevig fundament.

Wat levert het je op?

Het traject is toegespitst op wat jij persoonlijk nodig hebt. Met de Life Mission Keys Methode ontdek je de twee thema’s die de koers in je leven bepalen: jouw levensmissie, jouw ‘Sleutels’. Op een diep niveau herken je deze thema’s. Dit brengt een proces op gang dat veel aspecten in je leven raakt:
• Je voelt je meer in balans, je bent beter gegrond en je voelt je zelfverzekerder.
• Je relatie met jezelf en anderen verbetert omdat je beter weet wie jij bent, wat je wilt en wat je nodig hebt.
• Je ervaart meer richting en focus in je leven en je werk. Je weet nu waar je je het best op kunt richten en wat je maar beter achter je kunt laten.
• Je kunt gerichter aan je doelen werken

Werkwijze

Kennismaking

Nadat jij je hebt aangemeld is er een uitgebreide kennismaking.

Traject

Na de uitgebreide intake ga ik aan de slag met het bepalen van jouw unieke Keys. Dit doe ik op energetisch niveau door jouw energie te lezen. Daar hoef jij niets voor te doen.

Als beide Keys zich aan mij hebben geopenbaard krijg jij de inhoud van deze Keys op papier toegestuurd en bespreek ik de betekenis samen met jou.

Elke Key wordt apart behandeld en van elke Key krijg jij een energetische inwijding.

Sessies

In totaal zijn er 7 sessies. Inclusief intake en terugkom sessie. Als afstand een bezwaar is kunnen de sessies ook online gehouden worden. Healingen, readingen en coachingsgesprekken kunnen prima op afstand worden gedaan.

Opdrachten voor thuis

Een aantal keer zul je een opdracht krijgen die je thuis kunt doen.

Wil jij:

Deze methode helpt je stapsgewijs en geeft houvast.

Meer focus en richting

Helderheid en inzicht

Meer energie en balans

“Mijn missie is om iedereen die zoekende is, te helpen om zijn of haar unieke doel in het leven te vinden. “

Over mij

Mijn grootste en diepste wens die ik als kind had was: een Wijze Oude Vrouw te worden. Maar inmiddels had ik me zover aangepast aan dat wat er van mij verwacht werd dat ik mijn diepste verlangen niet meer kon herinneren. Ik doorliep de Universiteit, ik koos voor een richting die me wel leuk leek en nog steeds wist ik het niet. Na een jarenlange zoektocht naar mijn ware zelf en naar mijn levensbestemming, veel ervaring en allerlei verschillende baantjes verder ben ik aangekomen waar ik altijd al zo graag wilde zijn en kan ik mijn ervaring delen en mijn kennis en wijsheid doorgeven.

Ervaring
Ik heb ruime ervaring opgedaan als loopbaan- en re-integratie coach en maak gebruik van verschillende coachingstechnieken. Mijn energetische gevoeligheid gebruik ik om te reflecteren wie jij bent en wat je hier komt doen. Ik bied precies datgene wat jij op dat moment nodig hebt. Mijn coachingsprogramma’s hebben een duidelijke opbouw en we werken naar een doel. Ik bied structuur, helderheid en inzicht.

Opleiding

• Healing en Reading
• Klinische Psychologie
• Jungiaanse Psychologie en Astrologie
• Diverse coachingsopleidingen
• Kunstgeschiedenis en Archeologie

Vergoeding

Overweeg je om een coachingstraject in te gaan? Dan hoeft dat nog niet te betekenen dat je alles zelf hoeft te betalen. Naast het mogelijke voordeel van de aftrekbare particuliere (studie)kosten bij je belastingaangifte, kun je ook je verzoek bijvoorbeeld voorleggen aan je werkgever. Als ondernemer of officieel geregistreerde ZZP’er kun je zakelijke coaching aftrekken bij de belasting. De kosten vallen binnen de post ondernemerskosten.

Ervaringen van mijn klanten

 

“”Dit is een buitengewoon traject en unieke ervaring! Ik heb een beter inzicht gekregen in de processen waar ik mee bezig ben en kan er nu bewuster mee om gaan. Ik heb het gevoel dat ik iets te doen heb op aarde, dat ik nut heb, dat ik aan het groeien ben en dat gevoel heb ik heel lang gemist. Ik voel me weer verbonden met mijn levensenergie.”t”

– Mignon

 

“Na een burn-out en een zware depressie heb ik vele soorten hulp gehad maar diep van binnen wist ik dat ik wat anders nodig had. Isis heeft mijn geknakte persoonlijkheid opgeraapt en samen met haar ben ik aan de slag gegaan. Zij gaf mij weer richting en sturing. Ik voelde me begrepen, kon mijn verhaal kwijt en vond langzamerhand mezelf weer terug. ”

– Marjo

Tarieven

Kennismaking met de Keys

In een sessie kun je kennis maken met de Keys en te weten komen wat de methode inhoudt en of het wat voor je is. Hierna kun je beslissen of je het hele pakket wil kopen of dat je daar vanaf ziet. Een sessie duurt 90 minuten. Als je besluit om verder te gaan met de Keys dan wordt het bedrag van deze sessie in mindering gebracht op het bedrag van het hele traject. 

€125,-

Back on Track Life Mission Keys

Dit is het volledige pakket van 7 sessies van 90 minuten. Inclusief alle informatie over de persoonlijke Keys. Alle inwijdingen, healingen, readingen en tussentijdse online ondersteuning.

€997,-

Gratis verhelderend gesprek

Als je nog niet weet of de Keys geschikt voor je zijn raad ik je dit gratis verhelderend gesprek aan. In ongeveer 20 minuten wordt duidelijk waar je op dit moment mee worstelt, wat je nodig hebt en waar ik je mee kan helpen.

€0,-

Veelgestelde vragen

Kan ik de sessies ook online volgen?

Ja dat kan. Als afstand een bezwaar is kunnen de sessies ook online gehouden worden. Healingen, readingen en coachingsgesprekken kunnen prima op afstand worden gedaan.

Hoeveel sessies zijn er nodig?

Voor dit traject zijn er 7 sessies nodig. Afhankelijk van de persoonlijke situatie kan dat altijd uitgebreid worden met 1 of 2 extra sessies. Maar over het algemeen zijn 7 sessies voldoende voor dit traject. 

Hoe kan ik een afspraak annuleren?

Annuleren doe je het liefst 24 uur voor de afspraak plaats heeft. Als dat niet lukt ben ik genoodzaakt een deel van de kosten in rekening te brengen. Dus annuleer op tijd!

Wordt dit traject vergoed door een zorgverzekering?

Nee. De coaching van Levenswijs wordt doorgaans niet vergoed door ziektekostenverzekeraars.

Maar dat hoeft nog niet te betekenen dat je alles zelf hoeft te betalen. Naast het mogelijke voordeel van de aftrekbare particuliere (studie)kosten bij je belastingaangifte, kun je ook via diverse instanties voor (gedeeltelijke) vergoeding in aanmerking komen. Afhankelijk van je persoonlijke situatie, kun je je verzoek bijvoorbeeld voorleggen aan je werkgever. Veel bedrijven hebben vaak een budget gereserveerd voor opleidingskosten of persoonlijke ontwikkeling van de werknemers. Overleg met je leidinggevende in hoeverre de organisatie een coachtraject als dit hier ook onder vindt vallen. De kans is groot dat het bedrijf de kosten volledig op zich neemt. Of ga een gesprek aan met de Arbodienst van het bedrijf. In het kader van Wet Verbetering Poortwachter werkt een bedrijf na overleg met de bedrijfsarts vaak graag mee. Zeker als het gaat om zaken als burn-out preventie, langdurig ziekteverzuim of een re-integratietraject.

Als Ondernemer of officieel geregistreerde ZZP’er kun je zakelijke coaching aftrekken bij de belasting. De kosten vallen binnen de post ondernemerskosten. Voor Ondernemers en ZZP’ers zijn de tarieven aftrekbaar voor de IB en de omzetbelasting (21%) is terug te vorderen bij de Belastingdienst.

 

Afspraak maken

Vul het formulier hieronder in

Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.
Bij het maken van een afspraak zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Het Coachhuis, Pand Zuid

IJsbaanpad 11, 1076 CV Amsterdam

info@isiswalstra.nl

+31628624612

}

Op afspraak

Kvk: 56923430